Español Arabic Chinese (Simplified) croatian Czech Dutch English French German greek Hindi hungarian indonesian italian japanese Korean polish portuguese Romanian russian Swedish

* Note to users who do not speak Spanish. This website is only allowed to write in English or Spanish, messages in other languages ​​will be deleted.

suzuki fun fails me

More
7 years 5 months before #34005 by  pablochi
suzuki fun fails me Posted by pablochi
hi have a suzuki engine 1.0 fun I put the escanner not mark fault. but when I walk sometimes light temp it turns on and makes a cut for a few seconds and goes and sometimes Tembien when you cut accelerates 4000 rpm and then you miss, you check the cables and they are fine, the mass Also I changed the bulb and still the same temp
The following user said thanks: electronic service

Please Login o Create Account to join the conversation.

More
4 4 days prior months #53800 by  electronic service
Answer of electronic service about the topic suzuki fun fails me
hello, could you solve that fault?

Please Login o Create Account to join the conversation.

More
4 4 days prior months #53801 by  electronic service
Answer of electronic service about the topic suzuki fun fails me
How can I communicate with you?

Please Login o Create Account to join the conversation.

Search MDM

Groups shared manuals

210 MANUALS

133 MANUALS

138 MANUALS

64 MANUALS

MDM Activities

Joseph y 20498 other you have joined the group Car Workshop Manuals 5 minutes
Fernando Alsina y 2 other have liked Discussion 10 hours 15 minutes

Cookies on this site are used to personalize content and ads, to provide social networking features and analyze traffic. We also share information about your use of the website with our partners social networking, advertising and web analytics who can combine it with other information provided to them or they have gathered from the use made of its services. To change the settings or more information click on the "More Info".